Verantwoordelijkheid

Ik draag de titel Psycholoog NIP en ben lid van de beroepsvereniging (Nederlands Instituut voor Psychologen). Daarmee dien ik mij te houden aan de beroepscode zoals die door de beroepsvereniging omschreven is.
Verder ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit van mijn advies. Het blijft echter de verantwoordelijkheid van de opdrachtgever of en in welke mate dit advies overgenomen en geïmplementeerd wordt.


Omdat ik veel waarde hecht aan kwaliteit en transparantie verloopt elke consultatie middels een vast traject en duidelijke stappen. Elk traject wordt na afloop gezamenlijk geëvalueerd aan de hand van de oorspronkelijke vraag en doelstellingen.

NIP

 

Klachtenprocedure

Mochten er desondanks klachten zijn dan bent u altijd van harte uitgenodigd deze te melden. Ik neem dat serieus en kijk graag samen met u hoe ik de kwaliteit van mijn aanbod kan verbeteren.Ik hanteer daarvoor de volgende klachten procedure.

Algemene voorwaarden

Op scholingsvragen (incompany en open inschrijving) zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing.

Privacy verklaring

Privacy verklaring van Bianca Vugts, Training en Advies.

BTW vrijstelling

Bianca Vugts, Training en Advies is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en vrijgesteld van BTW voor scholingsactiviteiten.